Om Jannich Rindom

Jannich Rindom har igennem de seneste 13 år arbejdet med Telemarketing professionelt.
Jannich Rindom er tilknyttet som underviser på et mindre Sales Academy. Jannich Rindom arbejder til dagligt med både små og mellemstore virksomheder via hans konsulentvirksomheder Phoner2support ApS og Rindom & Co. Consulting ApS.
Virksomhederne er delt op i to grene, den ene del af virksomheden beskæftiger sig udelukkende med virksomheder der arbejder med Telemarketing til dagligt.
Her kan Jannich Rindom hyres ind som salgschef, motivator, coach og eller til et mentorforløb med ledelse eller nøglemedarbejdere.
Jannich Rindom kan bistå med etablering af salgsafdeling med sine mange års erfaring indenfor Telemarketing kan han råde og vejlede for at sikre en god og solid opstart.
Den anden del af virksomheden er tilegnet til virksomheder, iværksættere som har behov for vækst, det er uanset om det er til mødebooking, telesalg eller salgstræning.
Jannich Rindom og hans kollega Jannie Christensen hjælper både små og mellemstore virksomheder med at booke møder, sælge eller underviser dem i hvordan man kan gribe salgsprocessen an, primært med telefon som redskab.
I Salgsarbejdet er både Jannich Rindom og Jannie Christensen meget praktiske, de tager udgangspunkt i egne erfaringer og tilsammen har de mere end 20 års erfaring indenfor Telemarketing og er derfor utrolig stærke i deres værdier og budskaber.
Jannich Rindom blev færdiguddannet med en MasterClass i Salg & Markedsføring i året 2016 sideløbende med livet som selvstændig. Det betyder Jannich Rindom har en bedre brancheforståelse for salg i al helhed og konstruktivt kan bistå med en gennemgang af en salgsstrategi og planlægningen deraf.
Jannich Rindom og Jannie Christensen er begge dygtige til at udfordre konstruktivt, for at sikre virksomhederne den bedste og mest optimale salgsløsning!
Har du behov for at læse eller se udtalelser fra samarbejdspartnere til Jannich Rindom, kan disse findes på ww.phoner2support.dk eller via hans LinkedIn profil.

Alt salg handler om relationer – Så er spørgsmålet blot hvor god du er til at skabe dem – Udtaler Jannich Rindom.

Her kan du læse udtalelser fra samarbejdspartnere til Jannich Rindom

Hvordan arbjeder vi med Telemarketing

Tak for tiden og interessen.

God fornøjelse.